Ferielejligheder/værelser

 

Stedet indbyder til det aktive friluftsliv, både til bens, til hest og på cykel men er du mere til et afslappende afbræk i hverdagen, er der rig mulighed for at slænge sig i de lyse og lækre ferielejligheder og værelser. Gården summer af liv og hjertevarme, hvilket giver rum og plads til udfoldelse og afslapning samlet et sted.

De flotte og lyse lokaler er perfekte til at fordybe sig i en spændende bog, lade sig inspirere til at arbejde uforstyrret i rolige omgivelser eller at inviterer familie og venner til festlige arrangementer i en flot og velmøbleret festsal i gustaviansk stil.

 

Lildgaard tilbyder overnatningsmulighed i vores nyopførte længe med 4 dobbeltværelser med 8 sovepladser og mulighed for 2 ekstra opredninger, i dobbeltværelse og familieværelse. Derudover er der TV stue og stort køkken. Der er vaskemaskine/tørretumbler.

    

       

 

 

3241168
3241167

 

 

 

Derudover kan du også vælge at bo i vores ny opførte skønne lejlighed med plads til 4 personer. Lejligheden indeholder køkken/stue, hems, bad og toilet. Der er vaskemaskine/tørretumbler.

3241183
annex-koekken