Velkommen til Lildgaard Rideferie og Feriebolig

 

13-copy
Ferielejligheder og værelser
IMG_2605.JPG
Rideferier
3241168

Tag på ferie i det smukke Thy på Lildgaard Rideferie og Feriebolig

Lildgaard er en dejlig stråtækt trelænget hesteejendom, beliggende i Jammerbugt, i det naturskønne Thy, blot 2,5 km fra Vesterhavet, i noget af Danmarks smukkeste uberørte natur.

 

Lildgaard ligger op til statsskoven, hvor vi tilbyder ren afslapning i smukke omgivelser om du kommer i bil, på hesteryg eller på vandre/cykelture byder området på utallige muligheder for naturoplevelser. 

Her finder du i den fantastiske natur afmærkede ridestier, der fører dig gennem et varieret terræn af skov, klithede og strand. Vi bor kun 600 m fra Rideruten Thy, der strækker sig i en velmarkeret ridesti på 100 km – fra den nordligste del af Thisted Kommune ved Bulbjerg til den sydligste del af Nationalpark Thy ved Lodbjerg.

Vi bor i Lild klitplantage kun 300 m fra  Den nationale cykelrute Vestkyststien, der løber fra Bullbjerg til Agger gennem den fantastiske natur med et varieret terræn af skov, klithede og strand. Der er 8 afmærkede vandreture foruden Nordsøstien/ Vestkyststien, som er en del af en international vandrerute rundt om Nordsøen.

Lildgaard ligger 2,5 km. fra Lild Strand, som er et gammelt fiskeleje, hvor der fiskes med både fra stranden. Lild Strand er bestemt et besøg værd. Her har du mulighed for at købe frisk fisk, eller gå på besøg i byens 2 gallerier. Du kan vælge, at tilberede den frisk indkøbte fisk eller din medbragte mad i vores nyopførte store køkken, eller på vores udendørs bålplads.